Bröllopet Rockelstad Slott Helgens planer Boende Viktiga tider Anmälan Bröllopsfölje Toastmasters & värdinnor Önskelista  

Brudnäbb:

Lovisa Mjörnell
Lovisa, vår guddotter och dotter till Jenny och Ola, världens bästa grannar (man får alltid låna deras potatispress). Lovisa är såklart den sötaste av dem och en bidragande orsak till att vi aldrig flyttar ifrån vår 47 kvm skokartong på Odenplan.


Tärnor:

Erica Pizzignacco
Erica och Malin träffades för tio år sedan i Australien där de pluggade engelska tillsammans och delade hus. En utekväll på Woolshed blev början på en fantastisk vänskap. De blev senare sambos i Göteborg men Erica ogillade staden och flyttade hem till Linköping och senare till Stockholm. 

 

Sofia Strömqvist
Skåningen Sofia och Malin lärde känna varandra för fem år sedan när de pluggade psykologi i Göteborg. Det var kärlek vid första ögonkastet och Sofia flyttade in hos Malin efter bara någon månad.

 

Pernilla Sundqvist
Pernilla är en av Malins äldsta vänner och de började i samma klass i fyran. Under mellanstadiet var de dock allt annat än vänner, men de växte upp och vänskapen fördjupades framför allt under de senaste tio åren. Även Pernilla flyttade in hos Malin i Göteborg under en period.

 


Marshalkar

Johan Persson
Johan är en gammal barndomsvän och fotbollskompis till Rikard och även han är uppvuxen i Mönsterås. Johan är också en flitig medresenär när Lind/Näslund Travel ordnar semesterresor.

Ola Mjörnell
Ola och Rikard träffades första gången under studietiden i Sundsvall. Ola och Rikard har sedan dess följts åt i olika delar av landet så som studier på Handelshögskolan i Göteborg och nu som grannar på Odengatan 62 i Stockholm.

Per Degerman
Denna ”Bodensare” träffade Rikard också under studietiden i Sundsvall men bosatte sig även han i Stockholm. Rikard och Per har tillbringat åtskilliga upprörda timmar på golfbanan tillsammans. Numera både bor de en slicad drive ifrån varandra.