Bröllopet Rockelstad Slott Helgens planer Boende Viktiga tider Anmälan Bröllopsfölje Toastmasters & värdinnor Önskelista  

Fredag den 3 augusti

För Er som vill börja firandet redan på fredagen bjuder vi in till en grillning nere vid Brygghuset vid vattnet. Från klockan 19 dukas det upp en härlig grillbuffé, allt för att underlätta minglandet så ni kan lära känna varandra lite bättre inför lördagens stundande fest.

Det finns även en sjöbastu som vi kommer att ha tillgång till om man vill ta ett uppfriskande bad och efterföljande bastu.

Lördag den 4 augusti

För de gäster som vaknar tidigt kommer en enklare frukost att serveras i Östra flygeln. På förmiddagen finns det möjlighet till sol, bad och bastu om man så önskar.

Från kl. 10.45 fram till 12.45 kommer en sommarlunch stå uppdukad nere vid vattnet, där det kommer bjudas på råvaror från Rikards hemort. De gäster som inte har haft möjlighet att medverka på fredagens grillning är givetvis också välkomna.

Du väljer själv när du vill äta lunchen så att du kan ha god tid till att göra dig i ordning inför bröllopet om du vill det.

Senast kl. 13.45 är det dags för alla att bege sig till Hyltinge kyrka, med egen transport. Då vi kommer att fotografera oss i miljön runt slottet vill vi att alla gäster är borta därifrån den tiden. För gäster som ankommer på lördagen vill vi alltså att ”incheckning” sker innan den tiden.

Vägvisning från Rockelstad till Hytlinge Kyrka finner ni här:


Visa större karta 

Vid kyrkan blir det mingelaktivitet med något gott att dricka i handen innan det är dags för vigsel kl. 15.00

Efter vigseln beger vi oss alla tillbaka till Rockelstad för att starta den fantastiska kvällen med middag och fest.

Söndag den 5 augusti

Efter en lång och galen festnatt dukas det upp en stor brunch för alla gäster i en av slottets flyglar.